26.5.13

Biserica Unificării Moldova - Pagina Oficială

Despre Biserica UnificăriiImprimareEmail
Schimbă dimensiunea:
"Biserica Unificării", s-a format pe baza revelaţiei primite de Sun Myung Moon în dimineaţa Paştelui în 1935 şi a activităţii mesianice şi de propovăduire desfăşurate. În continuare învăţătura lui Sun Myung Moon a fost redată în cartea, care stă la baza credinţei ”Bisericii Unificării”, sub denumirea Principiul Divin, publicat în limba coreeană în 1966 (Wolly Cannon) şi în limba română în 2009, în care sunt prezentate bazele Principiilor Cereşti (adevărul universal) şi principiile istoriei providenţiale de restaurare a omenirii în sfera iubirii lui Dumnezeu.

Lăcaşul Bisericii (1954)În anul 1954 într-o casă mică, în apropierea Seulului Moon Sun Myung împreună cu alţi urmaşi a fondat ”Asociaţia Sfântului Duh pentru Unificarea Creştinismului Mondial”. Mai apoi au început s-o numească ”Biserica Unificării”.

În anul 1957 în Coreea erau cam 20 de biserici, iar în anul 1960 numărul de biserici a depăşit 1000. ”Biserica Unificării” este înregistrată oficial şi activează ca organizaţie religioasă în SUA, Germania, Franţa, Marea Britanie, Italia, Spania, Polonia, Ungaria şi alte state ale Europei, Japonia, Rusia, Australia, în ţările Americii de Sud şi a Asiei de Sud-Vest, în total mai bine de 120 de ţări ale lumii.

Serviciul Duminical, Coreea, 2010Pe data de 15 mai 2008 ”Biserica Unificării” a fost înregistrată la Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova cu statut de organizaţie religioasă cu numărul de înregistrare 2326.

”Biserica Unificării” este organizaţie religioasă, ce uneşte diferiţi cetăţeni ai Republicii Moldova pentru studierea Principiului Divin, care este învăţătura lui Sun Myung Moon şi împărtăşirea credinţei.
Urmaşii învăţăturii Principiului Divin îl practică în viaţa lor de zi cu zi, în viaţa familiară, profesională, în sfera de activitate socială; îşi conştientizează responsabilitatea lor faţă de oameni, familie, neam, societate, ţară, lume, Univers şi, în primul rând, faţă de Tatăl Ceresc – Dumnezeul iubitor, Creatorul realităţii fizice şi spirituale.
Ultima actualizare în Duminică, 24 Iunie 2012 10:18
Biserica Unificării Moldova - Pagina Oficială:

'via Blog this'

No comments: